Ajankohtaista
Solo Sokos Hotel Torni

Jarkko Issukalle pronssia 2013 Angostura Aromatic Bitters Global Cocktail Challenge-kilpailussa!

American Barin Jarkko Issukka sai hienosti pronssia 2013 Angostura Aromatic Bitters Global Cocktail Challenge-kilpailussa, joka järjestettiin 27.11.2012 Ateenassa, Kreikassa. Kyseessä oli Euroopan finaali.
Loistoa Jarkko!

Katso video kilpailusta
Tutustu tarjoiluihin tästä


Cocktailbaarien kuningas
Solo Sokos Hotel Torni

Suomen ensimmäinen american bar avataan vuonna 1960: baaritiskin oltava puoliympyrä, baarituolit sen ympärillä. Silloinen hotellinjohtaja Jorma Soiro mittaili tulitikkuaskin avulla, että baaritiski on tarpeeksi pitkä ja täyttää vaatimukset.

"EXCELLENT! VERY GOOD INDEED! " (Kommentoi Sir Roger Moore Alias James Bond Kemppisen Mikon tekemästä Martinista American Barissa toukokuussa 2009)

Baarimestareiden korkeakouluksi kutsuttu American Bar on tullut tunnetuksi taiteesta, jonka lopputuloksia kutsutaan useimmissa baareissa drinkeiksi. American Barin henkilökunta koostuu kansainvälisesti arvostetuista huippuammattilaisista, jotka loihtivat monipuolisia ja innovatiivisia cocktaileja Sinun toiveidesi ja makumieltymystesi mukaisesti.

American Bar yhdistää perinteitä ja nykypäivää saumattomasti kansainväliseen tunnelmaan.

Taatusti asiantunteva palvelu sekä loistava valikoima mieleenpainuvia cocktaileja, samppanjoita ja viinejä.

Vuonna 2008 ja 2009 American Bar sijoittui toiseksi Viisi tähteä -lehden Best Bars -äänestyksen ammattilaisten arvioinnissa. Vuotta aikaisemmin sijoitus oli kolmas.

Aukioloajat:

2.-16.12.2013 olemme avoinna myös maanantaisin 17.00 - 24.00

Ma suljettu
Ti 17.00 - 24.00
Ke - To 17.00 - 01.00
Pe -la 16.00 - 02.00
Su suljettu

UUTTA!
American Barin mestarit järjestävät nyt cocktailkoulutuksia, tastingejä, luentoja ym. omassa privaattibaarissa, Tornin Loungessa.

Tilaisuudet sopivat loistavasti esimerkiksi yrityksille, yhteisöille, kaveriporukoille, polttariryhmille etc. (Esim. suosittu La Escuela Mojito-kurssi)

-Oivaltavaa ja valistavaa, mutta ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa!-

Varaukset ja tiedustelut:
ravintolamyynti@sok.fi / 020 1234 800

American Barin henkilökunta
Pekka Välitalo, vt. pääbaarimestari, pekka.valitalo@sok.fi
Jarkko Issukka, baarimestari, jarkko.issukka@sok.fi
Laura Nissinen, baarimestariopiskelija

Varaa pöytä online-varauskalenterista.

Mikäli seurueessa on yli 8 henkilöä, välittyy tarjouskysely asiakaspalveluumme. Huomioittehan että yli 8 hengen ryhmävaraus on voimassa sen jälkeen, kun olemme olleet teihin yhteydessä.

Pyydämme huomioimaan, että vain osa ravintolan pöydistä on varattavissa ennakkoon, joten olette tervetullut paikan päälle myös ilman varausta.