Näkymät ovat osa nautintoa
Solo Sokos Hotel Torni

Tornin Ateljeebaari perustettiin jo 1951. Kevättalvella tätä 14. kerroksen entistä näköalakahvilaa alettiin laittaa kuntoon: sinne rakennettiin suora sähkölämmitys ja pitkien sivujen ikkunoihin tehtiin kolmikerroksiset lasit. Mauno Manninen, Intiimiteatterin tulisieluinen johtaja, oli sitten se, joka antoi idean ateljeebaarista huudahtaessaan: "Mikä loistava ateljee!"

Ateljee Bariin johtavien jyrkkien kierreportaiden kapuamiseen ei ole vaikea löytää tarvittavaa motivaatiota. Perille saavuttuasi istut kaupungin kattojen yllä ja nautit cocktaileja korkeammalla kuin missään muualla Helsingissä. Raikas tuulahdus meri-ilmaa antaa oman lisämausteensa juomallesi.

Baarin toinen rooli on tarjota nautintoa silmille ja sielulle - vaihtuvat taidenäyttelyt uudistavat Ateljeen tunnelmaa kuukausittain. Ateljee on tarjonnut näyttelytilaa nuorille ja lahjakkaille taiteilijoille jo vuodesta 1951.

Ateljee Bar on muiden baarien yläpuolelle asettunut klassikko, illan ainutlaatuisin vaihtoehto ensimmäiselle lasilliselle.

Vuonna 2008 Ateljee Bar sijoittui parhaiden joukkoon Viisi tähteä -lehden Best Bars 2008 -äänestyksen ammattilaisten arvioinnissa.

The New York Times 36 hours 125 weekends in Europa- kirja on ilmestynyt suositellen Ateljeeta yhdeksi kohteeksi.

Aukioloajat:

ma-to klo 14.00-01.00
pe klo 14.00-02.00
la klo 12.00-02.00
su klo 14.00-00.00

Varaa pöytä online-varauskalenterista.

Mikäli seurueessa on yli 8 henkilöä, välittyy tarjouskysely asiakaspalveluumme. Huomioittehan että yli 8 hengen ryhmävaraus on voimassa sen jälkeen, kun olemme olleet teihin yhteydessä.

Pyydämme huomioimaan, että vain osa ravintolan pöydistä on varattavissa ennakkoon, joten olette tervetullut paikan päälle myös ilman varausta.