Ajankohtaista
Solo Sokos Hotel Torni

Vappulounas Ravintola Tornissa

Kevään kuplivin juhla on kohta täällä.
Tutustu vappulounaaseen.

Hääyö Solo Sokos Hotel Tornissa

Lue arvostelu Black Bling White -hääblogista.

Baarimestarin drinkkivinkit hiihtolomalaiselle - näin valmistat trendikkäät kuumat juomat!

http://www.ruokala.net/ajankohtaista/baarimestarin-drinkkivinkit-hiihtolomalaiselle-nain-valmistat-trendikkaat-kuumat-juomat/1288655606900

Kuohuviini tasting

Aloita iltasi upeasti maistelemalla kuplivia kuohujuomia! Viihdyttävä makumatka tarjoaa tarinoita kuohujuoman historiasta nykypäivään ja käytännön vinkkejä. Oppaana samppanjakouluttaja Marko Suominen. Tarkemmat tiedot täältä.

Torni
Solo Sokos Hotel Torni

"Kaupungin sydämessä elävä klassikko, jolla on tuhansia tarinoita kerrottavanaan."

Solo Sokos Hotel Torni on kaupungin sydämessä elävä klassikko, jolla on tuhansia tarinoita kerrottavanaan. Olemme kaupunkilaisten maamerkki, joka tunnetaan korkeasta laadusta, hyvästä palvelusta, upeasta näköalasta, suomalaisista taideteoksista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Ravintolamme ja illanviettopaikkamme ovat tyylikkäitä kaupunkilaisten suosikkeja. Olitpa sitten rento ohikulkija, suurta päivää juhlistava tai unelmahotelliaan etsivä matkaaja, toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan olostasi arjen yläpuolelle.

Varaa pöytä online-varauskalenterista.

Mikäli seurueessa on yli 8 henkilöä, välittyy tarjouskysely asiakaspalveluumme. Huomioittehan että yli 8 hengen ryhmävaraus on voimassa sen jälkeen, kun olemme olleet teihin yhteydessä.

Pyydämme huomioimaan, että vain osa ravintolan pöydistä on varattavissa ennakkoon, joten olette tervetullut paikan päälle myös ilman varausta.