Monipuoliset kabinetit tapahtumillesi
Solo Sokos Hotel Torni

Tornin lyömätön sijainti, uniikki tunnelma ja neljä rauhallista kabinettia (2-36 hengelle) tarjoavat laadukkaat puitteet kokouksille, lounasneuvotteluille, merkkipäiville ja juhlille.

Tilava Kaleva soveltuu hyvin kokous-, lounas- ja päiväkäyttöön. Kaleva on kaksiosainen, rauhallinen kabinetti, jonka kokoushuoneen diplomaattipöydän ääreen mahtuu 12 henkilöä pitämään kokousta tai illallistamaan.

Kalevan etuosa toimii viihtyisänä taukotilana, ja siihen voidaan kattaa tarjoiluita toiveidenne mukaan. Kalevan seiniä koristaa Tornin Ritareiden karikatyyrikuvat.

Hotelli Tornin kabinetteja voi varata Helsingin Sokos Hotellien myyntipalvelusta, puh. 020-1234 800 tai email: ravintolamyynti@sok.fi

 

teatteri

luokka

U-pöytä

Dipl.

m2

Kaleva

-

-

-

12

40

Varaa pöytä online-varauskalenterista.

Mikäli seurueessa on yli 8 henkilöä, välittyy tarjouskysely asiakaspalveluumme. Huomioittehan että yli 8 hengen ryhmävaraus on voimassa sen jälkeen, kun olemme olleet teihin yhteydessä.

Pyydämme huomioimaan, että vain osa ravintolan pöydistä on varattavissa ennakkoon, joten olette tervetullut paikan päälle myös ilman varausta.