Ajankohtaista
Solo Sokos Hotel Torni

TERVETULOA O'MALLEY'SIIN

Kauden hanaolut: SANDELS VEHNÄOLUT 5,2%
S-Etukortilla 5,90 € / 0,50 l (Norm. 6,50 € / 0,50 l)

Saksalaistyyppinen täysmallasvehnäolut - samaan aikaan vahva ja pehmeä. Kippis!


Irlantilaisuuden ytimessä
Solo Sokos Hotel Torni

Vuoden 1980 toukokuussa Torni suljettiin täydellisen saneerauksen ajaksi ja avattiin vasta syksyllä 1981. Saneerauksen yhteydessä Torniin liitettiin Kalevankadun seuraava kiinteistö As Oy Kyllikki, johon rakennettiin 50 hotellihuonetta, saunaosasto ja irlantilaistyyppinen Pub O’Malleys’ sekä sisäpihan kesäterassi. Suomen ensimmäinen irlantilainen pub.

Irlannissa sanalla "craic" tarkoitetaan hauskanpitoa, yleensä tuopillisen ja tunnelmaan sopivan musiikin ääressä. Craicin makuun pääset O'Malley'sin pöydissä, joissa tuoksuu olut ja kuplii ilo. Irlantilaisuudelle ominainen eloisa ja sydämellinen ilmapiiri on käsin kosketeltavaa.

Kattavaa olutvalikoimaa säestävät herkulliset antimet, tunnetuimpana pienimuotoiseksi klassikoksi muodostunut Fish & Chips. Vihreän saaren kulttuuri paitsi maistuu, myös kuuluu - tuopillisen kumoamista säestävät irlantilainen musiikki ja viikoittaiset jamit.

O'Malley'sin tunnelmassa vakiolausahdus "Otetaan vielä yhdet" tekee mieli sanoa useammin kuin kerran.

Lounge

Kokouksiin ja isomman porukan illanistujaisiin kaikenkattavat puitteet tarjoaa O'Malleys'in alakerrasta löytyvä Cellar & Lounge Bar. Maksimissaan 50 henkeä vetävä tila on oiva kohde rennoille yksityistilaisuuksille. Katso tarkemmat tiedot Loungesta.

O´MALLEY´S
MA-TI KLO 16.00 - 24.00
KE-TO KLO 16.00 - 01.00
PE-LA KLO 14.00 - 02.00
SU SULJETTU
Tornin Piha avoinna säävarauksella.

KEITTIÖ
MA-PE KLO 16.00 - 22.00
LA KLO 17.00 - 22.00

Varaa pöytä online-varauskalenterista.

Mikäli seurueessa on yli 8 henkilöä, välittyy tarjouskysely asiakaspalveluumme. Huomioittehan että yli 8 hengen ryhmävaraus on voimassa sen jälkeen, kun olemme olleet teihin yhteydessä.

Pyydämme huomioimaan, että vain osa ravintolan pöydistä on varattavissa ennakkoon, joten olette tervetullut paikan päälle myös ilman varausta.