Torni - vieraskirja
Solo Sokos Hotel Torni

Arvostelujen keskiarvo:


80 hyvää vuotta!

Arvostimme suuresti sitä vieraanvaraisuutta, miten olitte järjestäneet tilaisuuden. Henkilökunta oli täysillä mukana.Suuri Kiitos!

Jussi


Onnea Torni!

Tyylikäs tilaisuus. Kiitokset henkilökunnalle.

Tuomas S


Tornin 80 -vuotisjuhlat

Juhlamme alkoi sillä, että meidät otettiin iloisesti ja hyväntuulisesti vastaan. Se oli miellyttävä alku mukavalle iltapäivälle Tornin viihtyisissä tiloissa ja pirteän 80 –vuotiaan seurassa. Erityisen kiinnostavaa oli saada tutustua Tornin eri puoliin ja samalla nauttia talon antimista, niin hienoista juomista kuin maistuvista pikku yllätyksistäkin. Iloinen ilme ja henkilökunnan hyväntuulinen asenne ja opastus seurasivat meitä koko kierroksemme ajan. Siitä ja koko juhlasta – sen ideoinnista ja toteutuksesta – haluamme lämpimästi kiittää sekä isäntiämme että koko henkilökuntaa, ja lopuksi vielä toivottaa Tornille onnea ja menestystä myös tuleville vuosille.


Torni

Henkilökunta on saanut uutta puhtia ja intoa, mikä näkyy joka puolelle. Luottamusta tekemisiin, uskoa omiin taitoihin, vuoravaikutusta jne

Antti


Torni 80v!

Onnittelut 80 vuotiaalle ikinuorelle Tornille! Todella mukavat ja lämminhenkiset juhlat sekä hyvä tarjoilu! Torni on aina ollut keskeisellä paikalla oman toimintani kannalta sekä sijaintinsa puolesta että palveluidensa ansiosta. Monia mukavia ja nautinnollisia muistoja viimeisten 30v ajalta. Menestystä jatkossakin!

Visa


Katso kaikki kirjoitukset (39 kpl)


Kirjoita vieraskirjaan
Solo Sokos Hotel Torni

Kerro muistosi, anna ruusuja tai risuja. Kertomalla mielipiteesi autat meitä palvelemaan paremmin!

Liittämällä yhteystietosi, voimme vastata palautteeseesi henkilökohtaisesti. Antamiasi yhteystietoja ei kerätä eikä julkaista sivustolla.

Arvosana:

Otsikko:

Viesti:

Nimimerkki:

Nimi:

Email:

Varaa pöytä online-varauskalenterista.

Mikäli seurueessa on yli 8 henkilöä, välittyy tarjouskysely asiakaspalveluumme. Huomioittehan että yli 8 hengen ryhmävaraus on voimassa sen jälkeen, kun olemme olleet teihin yhteydessä.

Pyydämme huomioimaan, että vain osa ravintolan pöydistä on varattavissa ennakkoon, joten olette tervetullut paikan päälle myös ilman varausta.